
Blænder
Buhl bliver udsat for et bagholdsangreb i sin virksomhed. Som gammel jægersoldat er han vant til at være i krig; men kan han bruge disse erfaringer i forretningsverdenen?
Samtidig opdager kirurgen Andreas, at hans ene hånd ryster.
Gerda Mehlsen står op fra de døde og køber en lejlighed i Aarhus. Sammen med den unge hjælper Sune forsøger hun at gribe livet igen. Gerda begynder at læse teologi på universitetet.
Stig har succes som ejendomsmægler i Smilets By. Alt lykkes for ham. En dag indgår han et samarbejde med en lokal developer og idéudvikler.
Mennesker mødes på Ingerslevs Boulevard. Tilfældige møder, og møder der aldrig finder sted.
(roman; 2023; 363 sider; 200 kr.)
De fire fortællinger har det til fælles, at personerne alle kommer til at stå ved en slags skillevej, hvor nogle valg skal træffes. Personerne fremstår interessante, og de lever videre efter endt læsning (…) En god bog med en stærk Aarhus-vinkel.
Lektørudtalelse, DBC

Aarhus, f-f-for fanden
Med Aarhus som fortællemæssig ramme følger vi en række personer, hvis veje krydses i et dramatisk magtspil om byens udvikling. Nogen løber ærinder for andre, andre tager sagen i egen hånd. Maria flytter til byen for at starte egen virksomhed. Hauge kæmper for at realisere et større byggeri i midtbyen, men møder modstand. En mand bliver smidt i vandet ude på Den Permanente. Skosa driver en café, men har mange andre interesser. Moth skriver testamente i Højbjerg og ejer en attraktiv ejendom. Og er Eva overhovedet den, hun siger hun er? Tingene forandrer sig, og hvem snyder hvem? Og vold er stadig en uovertruffen måde at kommunikere på. Det gælder om at læse byens udvikling rigtigt og finde sin plads i udviklingen.
(roman; 2021; 295 sider; 200 kr.)
Kollektivroman med den småstammende antihelt Jes i centrum. Han bestyrer en café, kommer i mange forskellige miljøer og har sideløbende en masse mere eller mindre lyssky småforretninger kørende (…) Anbefales til alle biblioteker (…).
Lektørudtalelse

Tilintetgørelse og ondskab. Tilværelsesforståelsen der forsvandt i velfærdsstaten
Der er gode grunde til ikke at begå selvmord: kærligheden, naturen, de små glæder i hverdagen, humoren, din brune labrador, BILLED-BLADET om torsdagen, gode venner, bokseklubben, de mange tv-kanaler, en avis i papirudgave, dit arbejde, velfærdssamfundets trygge rammer, kunst, dagens første kop kaffe, en halv times surf på Nettet, Gud.
Men hvor holdbare er disse gode grunde, når det kommer til stykket?
Bogen stresstester livsglæden ved at afdække grundvilkår, der også gælder for den menneskelige tilværelse i dagens Danmark, et af de materielt rigeste lande i verden.
Del 1 forholder sig til den kendsgerning, at tilværelse er tilintetgørelse. Del 2 tematiserer ondskaben som en del af den altomfattende tilintetgørelse. Hvorfor er ondskaben forsvundet ned under radaren i vores kultur? Del 3 ser nærmere på den tilværelsesforståelse, som velfærdsstaten tilbyder sine borgere, og som ser bort fra tilintetgørelsen og ondskaben som grundvilkår.
Bogens emner er alvorlige. Derfor slår Tilintetgørelse og ondskab en munter tone an og sætter tingene på spidsen. Kun på den måde kan der skabes rum til at tænke frit i slagskyggen af velfærdsstatens diktum At mestre livet hele livet, som de fleste borgere abonnerer på.
Velkommen til cirkus og til noget, der ender galt.
(fagbog; 2016; 456 sider; 200 kr.)
Interessant, velargumenteret og originalt filosofisk bidrag til samfundsdebatten, men et sprogligt højt niveau som kræver noget af sin læser.
Lektørudtalelse
Fagbogen beskriver den ekspanderende velfærdsstats regulering af flere og flere livsområder – set i lyset af de grundvilkår, der også gælder for den menneskelige tilværelse. Civilsamfundet er i defensiven i disse år. Velfærdsstaten er historisk set et unikt forsøg på at skabe rammen om et trygt og lykkeligt liv, hvor det gælder om at mestre livet hele livet. Men kan velfærdsstaten løse alle menneskelige problemer? Er det overhovedet muligt – og ønskeligt – at mestre livet hele livet?
Forfatteren i et indlæg til det lokale bibliotek (3. november 2017)

Esbjerg
To brødre. To dødsfald. To advokater. Esbjerg er en fortælling om kærlighed, tab og familiekonflikter – og om mennesker, der kommer til at stå i vejen for sig selv og hinanden. Forældrenes død skaber kortvarigt kontakt igen mellem to brødre, der engang var tæt forbundne. Jacob er i gang med en stor international karriere. Arnt kører rundt som sælger i Danmark. Men hurtigt overtager advokater styringen i den ellers ukomplicerede bobehandling. Esbjerg er en historie om at miste, kampen om forældrenes kærlighed og selvantændelsen forskellige former. Og midt i sorgen ligger byen og verden.
(roman; 2015; 295 sider; 200 kr.)
Det er en vellykket debut, der formår at bringe følelserne frem i læseren (…) Det giver en god dynamik, at der skiftes mellem synsvinkler og fortællemåde. Karaktererne er interessante.
Lektørudtalelse
Den er både krævende og kreativ.
Skønlitteratur på P1 den 3. februar 2016